Ceremoniemeester

Vinden jullie het een uitdagende taak om de huwelijksvoorbereidingen in eigen hand te houden, maar is het niet de bedoeling dat vrienden of familie de taak opgelegd krijgen om de rol van ceremoniemeester te vervullen? 
Begrijpelijk, want het is natuurlijk het mooiste wanneer dierbare vrienden en familie juist bij de speciale momenten aanwezig zijn in plaats van op die momenten ervoor zorgen dat de leveranciers op de juiste plek staan?
 
Als ceremoniemeester zal ik vooraf zorgen dat er een draaiboek in orde wordt gemaakt, ik zal het laatste contact met alle leveranciers onderhouden en de puntjes op de ‘i’ zetten voor de grote dag.
 
Op de dag zelf zal ik het aanspreekpunt zijn voor alle leveranciers en voor de gasten.
 

Ik zal zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt en dat er door een ieder genoten kan worden van deze bijzondere dag.

 

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als ceremoniemeester? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

Pascalle van Wingerden Weddings

Weddingplanner

Pascalle van Wingerden Weddings - Pascalle van Wingerden

Hebben jullie voornemens om te gaan trouwen, maar nog geen enkel idee hoe jullie dit allemaal kunnen realiseren of hebben jullie juist al een duidelijk beeld over hoe jullie dag eruit moet zien, maar willen jullie dit aan een professional overlaten om de puntjes op de 'i' te zetten?
 
In dat geval neem ik graag deze taak van jullie over. Ik zal zorgen voor een totaalplaatje en een strakke organisatie.
Jullie bezorgen mij jullie ideeën en visie over de bruiloft en ik zal zorgen dat alles van de organisatie tot aan de sfeer naar jullie wensen wordt ingericht.
Hierdoor ontstaat er een unieke en persoonlijke bruiloft die speciaal op jullie is afgestemd.
 
Ik zal de juiste leveranciers voor jullie bij elkaar zoeken, meedenken met de styling, een draaiboek in orde maken,
 

 


maar ook zal ik gaan over de budgetbewaking zodat al jullie plannen binnen het vooraf besproken budget kunnen worden verwezenlijkt.


Niet alleen zal ik contact houden met de leveranciers, maar ook zal ik zorgen dat de gasten op de hoogte zijn van het programma en zal hen de mogelijkheid bieden om eventuele verrassingen voor jullie te organiseren. Deze eventuele verrassingen zullen zorgvuldig op elkaar afgestemd worden. Uiteraard kunnen de gasten ook contact met mij opnemen voor informatie of vragen.
 
Op de dag zelf zal ik als ceremoniemeester alle touwtjes in handen houden om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat jullie je nergens zorgen om hoeven te maken en ultiem kunnen genieten.
 
Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Adviesgesprek

Zijn jullie al bijna klaar met de voorbereidingen, maar kunnen jullie nog een klein steuntje in de rug gebruiken of beginnen jullie pas net met de organisatie en hebben jullie geen idee waar te starten? 

Ik help jullie graag om de zaken (weer) op orde te krijgen tijdens een adviesgesprek. Een adviesgesprek kan bij aanvang van de organisatie voor jullie bruiloft om een handje op weg te helpen, maar kan ook tijdens de organisatie wanneer jullie vastlopen of specifiek advies willen over bepaalde aspecten van de bruiloft.

Neem vrijblijvend contact op met mij en vraag naar de mogelijkheden! 

Pascalle van Wingerden Weddings