Ceremoniemeester

Ceremoniemeesterschap

Vinden jullie het een uitdagende taak om de huwelijksvoorbereidingen in eigen hand te houden, maar is het niet de bedoeling dat vrienden of familie de taak opgelegd krijgen om de rol van ceremoniemeester te vervullen? 
Begrijpelijk, want het is natuurlijk het mooiste wanneer dierbare vrienden en familie juist bij de speciale momenten aanwezig zijn in plaats van op die momenten ervoor zorgen dat de leveranciers op de juiste plek staan?
 
Wanneer jullie er ook zo overdenken zal ik met veel enthousiasme deze bijzondere rol op mij nemen, waardoor dierbare vrienden en familie net als jullie elk moment van de dag kunnen genieten. 
 
Als ceremoniemeester zal ik vooraf zorgen dat er een draaiboek in orde wordt gemaakt, ik zal het laatste contact met alle leveranciers onderhouden en de puntjes op de ‘i’ zetten voor de grote dag.
 
Op de dag zelf zal ik het aanspreekpunt zijn voor alle leveranciers en voor de gasten. Ik zal zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt en dat er door een ieder genoten kan worden van deze bijzondere dag.
 
Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als ceremoniemeester? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.