Weddingplanner

Weddingplanner van A tot en met Z

Hebben jullie voornemens om te gaan trouwen, maar nog geen enkel idee hoe jullie dit allemaal kunnen realiseren of hebben jullie juist al een duidelijk beeld over hoe jullie dag eruit moet zien, maar willen jullie dit aan een professional overlaten om de puntjes op de 'i' te zetten?
 
In dat geval neem ik graag deze taak van jullie over. Ik zal zorgen voor een totaalplaatje en een strakke organisatie.
Jullie bezorgen mij jullie ideeën en visie over de bruiloft en ik zal zorgen dat alles van de organisatie tot aan de sfeer naar jullie wensen wordt ingericht.
Hierdoor ontstaat er een unieke en persoonlijke bruiloft die speciaal op jullie is afgestemd.
 
Ik zal de juiste leveranciers voor jullie bij elkaar zoeken, meedenken met de styling, een draaiboek in orde maken, maar ook zal ik gaan over de budgetbewaking zodat al jullie plannen binnen het vooraf besproken budget kunnen worden verwezenlijkt.
 
Niet alleen zal ik contact houden met de leveranciers, maar ook zal ik zorgen dat de gasten op de hoogte zijn van het programma en zal hen de mogelijkheid bieden om eventuele verrassingen voor jullie te organiseren. Deze eventuele verrassingen zullen zorgvuldig op elkaar afgestemd worden. Uiteraard kunnen de gasten ook contact met mij opnemen voor informatie of vragen.
 
Op de dag zelf zal ik als ceremoniemeester alle touwtjes in handen houden om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat jullie je nergens zorgen om hoeven te maken en ultiem kunnen genieten.
 
Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.