Lees hier de ervaringen van bruidsparen waren met Pascalle van Wingerden Weddings. Vanwege privacyredenen is het helaas niet mogelijk om alle ervaringen en beelden te delen. 

Heel veel dank voor de tijd die bruidsparen hebben genomen voor het schrijven van recensies 

Twee bruiden
Sara & Zoë

Pascalle is een hele fijne weddingplanner om mee samen te werken. Ze is attent, betrouwbaar en straalt ook vertrouwen uit waardoor we met een gerust hart de organisatie aan haar over konden laten. Voorafgaand aan de huwelijksdag heeft zij het volledige contact overgenomen, waardoor wij met een gerust hart konden uitkijken naar onze speciale dag. 

 

Op de dag zelf was Pascalle aanwezig, zonder overmatig aanwezig te zijn. We hebben niet op de tijd hoeven kijken, gasten wisten Pascalle goed te vinden en alles was al geregeld voordat we er ook maar over na konden denken. Met een kalme uitstraling heeft ze ervoor gezorgd dat alle kleine details aanwezig waren. We hebben een prachtige dag gehad en we kunnen ons niet voorstellen dat we dit zonder Pascalle hadden moeten doen.  


Lieve Pascalle, bedankt voor alles!"

Riëtta & Jonatan

"Wat wij als heel plezierig ervaren hebben is dat Pascalle altijd onze wensen voorop heeft. Ze drukt niet haar stempel. Ze fixt wel alles en denkt prettig mee. Ze is heel punctueel, attent en correct. Ze zorgt voor duidelijke afspraken met alle partijen." 

...

"Op de dag zelf was ze geweldig. Op een hele natuurlijke manier heeft ze de dag in goede banen geleid. Altijd daar als je haar even nodig had, zonder dominant aanwezig te zijn richting de gasten. Voorbeelden: wij kregen een cadeau en ik begon even in het rond te kijken waar ik het zou zetten, ineens is Pascalle daar om het weg te zetten. Toen we, bij het uitzwaaien naar buiten liepen kreeg mijn (toen ineens) vrouw nog even snel een sjaal omgeslagen. Achteraf vertelde mijn minder mobiele schoonmoeder dat Pascalle ook haar af en toe wat te drinken bracht. Ongetwijfeld heeft ze nog veel meer details verzorgd waar we niks van mee gekregen hebben. Dit alles bij elkaar maakt dat wij een helemaal zorgeloze dag gehad hebben!"

Pascalle van Wingerden Weddings - Ervaringen
Pascalle van Wingerden Weddings - Ervaringen
Esther & Maurice

"Pascalle is een heel fijn persoon om de organisatie van de mooiste dag van je leven mee te kunnen delen. Ze komt altijd eerst bij je thuis om een impressie te krijgen van de woonomgeving en inrichting waardoor het meteen persoonlijk wordt. Wij hadden direct een klik met haar. Ze denkt in alle opzichten mee en is heel oprecht en eerlijk. Pascalle heeft tijdens ons huwelijk de gehele styling mogen verzorgen wat meer dan mooi & perfect was. Beter konden wij niet wensen en zijn haar op de dag van vandaag nog heel dankbaar!"

Nicole & Rob

"Lieve Pascalle, 
Je hebt onze dag extra speciaal gemaakt door alles wat je voor ons geregeld hebt. 
Je hebt onze zorgen weggenomen waardoor wij een stressloze, perfecte dag konden hebben. 

Ondanks verschillende wijzigingen op de dag zelf ivm slecht weer heb je er voor kunnen zorgen dat dit geen negatieve invloed heeft gehad op onze dag en we enorm hebben kunnen genieten. 

Het was heel fijn samenwerken met je. Je bent rustig, positief, gezellig en zakelijk tegelijkertijd. 

Heel erg bedankt voor alles en wij zullen nog lang nagenieten van onze dag!!"

Pascalle van Wingerden Weddings - Ervaringen