Riƫtta & Jonatan

"Wat wij als heel plezierig ervaren hebben is dat Pascalle altijd onze wensen voorop heeft. Ze drukt niet haar stempel. Ze fixt wel alles en denkt prettig mee. Ze is heel punctueel, attent en correct. Ze zorgt voor duidelijke afspraken met alle partijen." 

...

"Op de dag zelf was ze geweldig. Op een hele natuurlijke manier heeft ze de dag in goede banen geleid. Altijd daar als je haar even nodig had, zonder dominant aanwezig te zijn richting de gasten. Voorbeelden: wij kregen een cadeau en ik begon even in het rond te kijken waar ik het zou zetten, ineens is Pascalle daar om het weg te zetten. Toen we, bij het uitzwaaien naar buiten liepen kreeg mijn (toen ineens) vrouw nog even snel een sjaal omgeslagen. Achteraf vertelde mijn minder mobiele schoonmoeder dat Pascalle ook haar af en toe wat te drinken bracht. Ongetwijfeld heeft ze nog veel meer details verzorgd waar we niks van mee gekregen hebben. Dit alles bij elkaar maakt dat wij een helemaal zorgeloze dag gehad hebben!"

Esther & Maurice

"Pascalle is een heel fijn persoon om de organisatie van de mooiste dag van je leven mee te kunnen delen. Ze komt altijd eerst bij je thuis om een impressie te krijgen van de woonomgeving en inrichting waardoor het meteen persoonlijk wordt. Wij hadden direct een klik met haar. Ze denkt in alle opzichten mee en is heel oprecht en eerlijk. Pascalle heeft tijdens ons huwelijk de gehele styling mogen verzorgen wat meer dan mooi & perfect was. Beter konden wij niet wensen en zijn haar op de dag van vandaag nog heel dankbaar!"

Nicole & Rob

"Lieve Pascalle, 
Je hebt onze dag extra speciaal gemaakt door alles wat je voor ons geregeld hebt. 
Je hebt onze zorgen weggenomen waardoor wij een stressloze, perfecte dag konden hebben. 

Ondanks verschillende wijzigingen op de dag zelf ivm slecht weer heb je er voor kunnen zorgen dat dit geen negatieve invloed heeft gehad op onze dag en we enorm hebben kunnen genieten. 

Het was heel fijn samenwerken met je. Je bent rustig, positief, gezellig en zakelijk tegelijkertijd. 

Heel erg bedankt voor alles en wij zullen nog lang nagenieten van onze dag!!"

Geraniumstraat 46 bis

3551 HD Utrecht

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon